Alle, inkludert studenter som bruker eller siterer fra andres idéer, publikasjoner, eller forskningsmaterialet, har en plikt til å oppgi sine kilder.

Dersom du kjøper et dokument fra filefora.no og ønsker å bruke noe av denne innsikten/kunnskapen videre på en eksamen eller i egne notater, må du oppgi hvor du har fått denne innsikten fra. Det er viktig at du tydelig refererer/henviser til det kjøpte dokumentet enten det gjelder bruk av direkte sitater eller der du mer indirekte baserer deg på innhold fra det kjøpte dokumentet.

Forslag til henvisning i teksten (Apa 7th):

Format: (“Selgers navn”, År faget ble tatt, Nettstedets navn)

Eksempel: (Madde97, 2021, Filefora.no)

Forslag til henvisning i litteraturlisten (Apa 7tH):

Format: Student: “Selgers navn”, A. A. (År, Dato når faget ble tatt- oppgitt på nettsiden), Tittel på dokument, Fagkode, Type-dokument (E.g. eksamensbesvarelse), Nettstedets navn (Filefora.no), Hentet dag måned år fra https://url

Eksempel:  Student: Madde97, Høst 2021, Forretningsutvikling og digitalisering, BST1140, Eksamensbesvarelse, Filefora.no, Hentet 1.oktober 2022 fra https://filefora.no/dokumenter/detaljer/…../

Se ellers kildekompasset.no for gode tips om hvordan du refererer/siterer korrekt fra akademiske tekster.